Iako on nema društvene mreže, ona ima! Nedavno je infuenserka Jenni Martin objavila sliku na svom Instagramu i oduševila sve pratioce da je rekla sudbonosno "DA" svom izabraniku, glumcu Urošu Jovčiću! A sada je on za kamere MONDA otkrio kako se oseća što će stati na takozvani ludi kamen!

"Jenni, moja verenica, draga, divna, čarobna! Što kažu, love of my life. Ne znam šta drugo više da kažem? Da, eto, volimo se, zajedno smo, venčaćemo se. Imaćemo malu decu koji će biti malo crni, malo beli. Dogovorili smo se da kad se to desi, da ona okači tu sliku, jer ja nemam društvene mreže. Bilo je jako emotivno, plakala je ona, ali ni ja nisam bio suvih očiju. Jedva sam uspeo da izgovorim sve ono što sam hteo da kažem, pre nego što sam kleknuo. Tako da, bilo je emotivno, bilo je lepo! Nekako se čovek posle toga oseća fino, ali ti opet padne kamen sa srca, jer si uradio neku veliku stvar. I sad kao čekaš to venčanje, više nisi mali, odrastaš… Tako da, dobro je! Za sad je okej, videćemo. I dalje me vozi ta euforija, kao verenici, ovo ono."

Iako će se uskoro ostvariti u ulozi supruga, otkriva da su mu do sada najteže padale uloge gde mora da se skine pred koleginicom i ekipom sa seta.

"Što se tiče erotskih scena, ne mogu da kažem da sam ih imao puno. Realno nisam! Mada u mom prvom filmu koji sam snimio, ja sam imao erotsku scenu sa mojom dragom koleginicom Janom Milić. Pritom ta scena je u čitavom filmu meni bila najteža za snimati, jer nekako čudan je osećaj. Svi sad misle, a šta muškarac si, boli te uvo, sad se kao skineš, lažno to kao nešto fiskultura i to je to. Međutim, to nije baš tako. I sad, znate, čudno je da svi ti ljudi sa vama gledaju golu guzu, što se kaže. Ono krupno baš, tu. Ovako. Tako da, bilo je po malo čudno, ali je Jana bila veliki profesionalac i velika carica!"

Glumac se osvrnuo i na seriju "Klan" koja je stekla veliku popularnost, ali i na negativne komentare koji su ga povređivali na račun njegovih šala.

Šta je još Uroš Jovčić rekao, saznajte u novoj epizodi #guglalismo!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.