Glumicu Ivu Ilinčić, koja je nedavno dospela u žižu javnosti kada je javno istupila i optužila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno napastvovanje, uskoro ćemo gledati u predstavi "Kišne kapi na vrelom kamenju".

Iva je sada otkrila da su kolege s kojima igra u predstavi, saznale šta joj se dogodilo u školi glume kada je imala 17 godina, tek iz novina.

"Moje kolege nisu znale šta mi se desilo dok smo pripremali predstavu, saznali su sve iz novina", rekla je Iva i dodala da se nada da su ona i njene koleginice podstakle žene širom Srbije i regiona da prijave nasilnike.

"Drago mi je što smo Milena i ja dale primer ženama da ne treba da trpe nasilje. U našoj priči se prepoznala i neka kasirka, domaćica, glumica, poslovna žena... Zadovoljna sam što su se one ohrabrile i krenule da prijavljuju zlostavljače. Zadovoljna sam i što smo dobile veliku podršku. Konačno se stvari nazivaju pravim imenom - 'da, to je zlostavljanje', 'da, to je manipulacija'. To ne sme niko nikome da radi. Ovo je i upozorenje svima onima koji imaju nedoličan pristup ženama da neće proći nekažnjeno".

(MONDO, Informer)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.