Pevačica Jovana Tipšin koja iza sebe ima karijeru dugu 27 godina govorila je o svojim pesmama, kada se dotakla privatnog života i bolnog trenutka kada je izbila majku.

Ona je pričala da je ponosna na to što iza sebe nema skandale, kao i da je majci posvetila pesmu koju je napisala majka jedanaestoro dece koji je upoznala kad je išla na hodočašće u Jerusalim.

"Imam preko 40 pesama. Vreme brzo prolazi, zato treba da uživamo u svakoj sekundi, ne treba da se osvrćemo, već drugima da mislimo dobro. Svako polazi od sebe. Moja karijera je odlična, nemam skandale i to mi je najvažnije. Išla sam svojim glasom, a da sam uvek prisutna. Nisam od onih što moraju da budu na naslovnim stranama, to je malo i naporno. Sada intenzivno gostujem jer imam novu pesmu", priznaje Jovana u emisiji "Puls Srbije".

"Pesma je snimljena u oktobru, tekst je radila majka 11 dece, jedna divna sestra. Ta saradnja je nastala kada sam išla u hodočašće, pa sam u Jerusalemu upoznala monaha, pozvala me njegova sestra, pa sam snimila pesmu. Osetila sam božju ruku koja me vodi. Svi treba da budemo ljubazni i dobri", dodaje pevačica.

"Mama je bila živa kada sam ja pevala to. Posvetila sam mami ovu pesmu. Teško jeste, bila sam mnogo vezana, poslednjih godina je bila sa mnom. Slavile smo Uskrs zajedno, uvek sam koristila svaki trenutak kao da je poslednji. Zagrlila sam je sa leđa, moja mama je imala puderast miris kože i dan danas ga osećam u stanu. Znam da ćemo se sresti jednog dana", rekla je Jovana, koja se majke prosetila očiju punih suza.

jovana tipsin majka preminula pesma
Kurir printscreen