Elena Karaman, koja je nedavno je svoju luksuznu vilu prodala Novaku i Jeleni Đoković za 3 miliona evra, nedavno je rešila da ode na "remont", te izvadi silikone, a sada i da, kako mediji prenose, se otarasi svih uspomena i zajedničke imovine koju je stekla u braku sa bivšim suprugom.

Sporazumnim dogovorom između njih dvoje, imovina je podeljena na ravne časti, a Elena je rešila da ništa od toga ne zadrži i krene u potpuno novi život.

Naime, kako se navodi prva stvar na tom putu je bila upravo kuća na Kosmaju koju su otkupili Đokovići, koja sadrži i prostrano dvorište, voćnjake i bazen, ali i kokošinjac koji je Elena svojevremeno uredila kao vilu - ima kristalne lustere i ramove za slike!

Međutim, pomenuta cifra izgleda nije dovoljna za brojne finansijske izdatke koji je čekaju u narednom periodu, pa je navodno prodala i umetničke slike, koje su joj pripale posle razvoda.

Za njih je dobila nešto manje od 100.000 evra, na koliko je procenjena njihova vrednost.

Elena je na prodaju stavila i kuću koju su ona i Jugoslav imali u Ljutoj u Crnoj Gori, ali za sada, zbog krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, navodno još nema zainteresovanih za ovo luksuzno zdanje.

Izgleda da će nova kuća ipak koštati više nego što je i sama očekivala, pa je velika verovatnoća da se na prodaju slika i odlučila kako bi pokrila troškove izgradnje vile u Šumadiji, ali i za ulaganje u biznis koji planira.

Pogledajte kako je izgledala njena kuća na Kosmaju koju je prodala Đokovićima:

Instagram/elenakaraman.essenceofliving ig

(MONDO/ Kurir)