Kao bomba odjeknula je vest da je Tara Simov slupala kola svoga dečka Nenada Aleksića Ša vredna oko 100.000 evra. Na snimku koji kruži mrežama vidi se da su kola zakucana u drvo, a Tara je proznala da nema vozačku dozvolu.

Kako prenose domaći mediji Tara i reper su sada navodno završili na saslušanju u policiji.

Njih dvoje su navodno bili u policiji u svojstvu građana. Piše se da je Aleksić izjavio da je on vozio automobil i izazvao nezgodu. Isto je navodno potvrdila i Tara. U bližoj i daljoj okoline mesta gde se dogodila saobraćajna nezgida nema kamere koje su eventualno snimile događaj.

Inače, u noći kada je Tara Slupala automobil Nenad Aleksić Ša je gostovao uživo u emisiji sa Franom Pujasom, a on je sada izjavio da je on uprvljao vozilom.

Tara je u izjavi navodno navela da je snimak koji se pojavio na društvenoj mreži "Tik tok" nastao pre nepune 2 godine u Severnoj Makedoniji. Iako je Ša automobil nedavno kupio od honorara koji je zaradio u Zadruzi i tada se javno pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

Twitter/printscreen/@FikoR87 Tara Simov Udes

Protiv Aleksića, u skladu sa Zakonom, navodno će biti podneta odgovarajući zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

(MONDO/Pink.rs)