Tijana Dapčević, koja je nedavno oduševila linijom u kupaćem, danas je uspešna i cenjena pevačica, a manje je poznato da se pre pevanja bavila nečim potpuno drugim.

Desilo se u vreme kada je bila tinejdžerka i sasvim slučajno, a kasnije joj je to postao i glavni izvor prihoda. U pitanju je voditeljski posao, a pevačica se oprobala i na radiju i na televiziji.

"Još sam bila u četvrtom razredu srednje škole... Desilo se da moje drugarice iz škole dođu na ideju da ja odem u tu radio stanicu da uzmem te neke karte, koje je naša drugarica osvojila gratis za neku žurku, i kažu meni da ja idem, jer sam ja najslobodnija", prisetila se Tijana.

"Odem u tu radio stanicu, dođe čovek da mi da karte i ja krenem tu s njim u priču i on mi kaže: 'Bože, kako imaš divan glas, 'ajde da uđeš da smiš džinglove'. Ja tu stanem pred mikrofon i krenem da pričam i ne mogu da se zaustavim, i tu se ja u stvari zarazim medijima. Onda krenem svaki dan da idem u tu radio stanicu, a jedno vreme sam i zarađivala od tih radio reklama, to mi je bio glavni izvor zarade", objasnila je pevačica. 

Danas komentarišu da pevačica izgleda bolje nego ikada, u šta se i sami možete uveriti:

Instagram/tijana.dapcevic Tijana Dapčević

(MONDO/ Grand online)