Pored Modelsica, devojke koje su činile grupu Flejm bile su najzgodnije lepotice estradnog neba devedesetih, ali o njima nećete pronaći mnogo informacija.

One su izdale samo jedan album 1998. godine, a jednu numeru mnogi i danas dobro znaju iako možda ne znaju da ih one pevaju. Njihov najveći hit je bila pesma "Pučina", a treba spomenuti i pesme "Ti Amo", "U paklu i raju" i "Fiesta".

Grupu su činile četiri devojke, ali samo jedna od njih je pevala, a to je bila Arijana Katavić, sada udato Škorić. Nakon raspada grupe, solo karijeru je pokrenula jedino Arijana koja je imala nekoliko pesama tokom 2000-ih godina.

U potpunosti su se povukle sa scene, sve dok 2015. godine javnost nije potresla vest da je Glorija Sangare oduzela sebi život.

Flejm
YouTube/M7 Schäfer/screesnhot 

Arijana Katavić je prošla težak period u svom životu, imala je osam operacija grudi, a u ispovesti koju je dala pre desetak godina otkrila je i jezive detalje:

"Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se zdrastveni problemi koje sma imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oporavkom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik", ispričala je Arijana jednomprilikom i dodala:

Arijana Katavić
YouTube/M7 Schäfer/screesnhot 

"Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja".

Druga čalnica grupe je bila Glorija koja je pre 5 godine sebi oduzela život na Floridi gde je godinama živela. Ubila se uzimanjem prevelike doze lekova, pisali su mediji tada.

Glorija je na dan samoubistva na svom Fejsbuki napisala da je stupila u vezu sa izvesnim B.T i od tada se nije oglašavala. 

Facebook/Gloria Sangare Glorija Sangare