Svetlana Ceca Ražnatović više og pola godine uživa u ljubavi s Bogdanom Srejovićem, a nakon što je isplivao njihov privatni snimak, otkrila je da joj je prilikom odabira partnera važno da ima iste poglede na svet kao i ona.

"Kod nas važi pravilo kao i svuda na Balkanu, da familiju ne možeš da biraš jer je to ono što ti je bog dao, ali zato možeš prijatelje i partnere. Njih biraš po ličnom senzibilitetu ili ličnoj prirodi. Da tražiš osobu koja je slična tebi", rekla je Svetlna Ražnatović, pa dodala:

"Ne verujem u ono suprotnosti se privlače. Ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto, morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke".

Instagram/cecaraznatovic, TV Pink/Printscreen/Paparazzo lov Ceca Bogdan

Nakon što se nije pojavila na proslavi povodom rođenja unuka Goce Božinovske, Zorana pisalo se i da nije u dobrim odnosima sa koleginicom i to zbog jedne izjave Jelene Karleuše iz 2016. Ceca je sada istakla da nijh dve nisu u svađi.

"Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti podrazumeva to da moramo da stalno ručamo i pijemo kafu. Goca je žena koja ima ogromu karijeru, te njoj ne treba niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interusuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo Goca i ja u svađi. Sve je u redu".

Goca božinovska
MONDO, screenshot/Kurir televizija 

 (MONDO/Blic)