Pobednik jedne sezone takmičenja Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić doživeo je pravu dramu kada je splav na kom je nastupao u Obrenovcu počeo da tone.

Nakon što je Gile otpevao prvi blok, splav je počeo da tone usred veselja.

"Veče je počelo odlično, splav je bio krcat. Svi su se zabavljali, pili, igrali, ali nakon prvog bloka, samo što je završio, splav je počeo da tone. Odjednom se nagnuo na jednu stranu, pod uglom od 45 stepeni i nastala je panika. Ljudi su počeli da vrište, sklanjaju se i beže, pa su masovno počeli da izlaze sa splava. Srećom, nije bilo povređenih, ali je nastup naravno prekinut iz bezbednosnih razloga. Unutra je sve bilo polupano, jer se sve sručilo, stolovi su počeli da padaju na jednu stranu, čaše su popadale na sve strane, neverovatno je da niko nije zadobio povredu u toj ludnici", rekao je izvor za domaće medije.

Didžej koji je pratio Gileta na nastupu potvrdio je priču:

"Istina je, juče je prekinut nastup na splavu zbog toga što je splav počeo da tone. Bilo je neprijatno, ali najbitnije je da niko nije povređen".

Na svom Instagram profilu, didžej je objavio video koji je snimio sa Amarom, a u kojem obojica pričaju o nemilom događaju.

"To je ta ekipa koja je potopila splav", našalio se di-džej nakon što je drama prošla.

"Bukvalno potopila, splav se nagnuo", potvrdio je Gile.

Amar Gile
ATA Images /Antonio Ahel 

(MONDO/Telegraf)