Sin Violete Miljković i producenta i harmonikaša Dragana Taškovića Andrej (14), poslednjih godina, iako je tinejdžer, sve više je zainteresovan za crkvu i pravoslavnu veru.

On sa svojim roditeljima redovno ide u crkvu i počeo je i da pomaže prilikom liturgija. Ovog Božića ispunila mu se velika želja, pa je prisluživao tokom ponoćne liturgije u Hramu Svetog Save, a domaće medije preplavili su natpisi da njihov sin planira da postane sveštenik.

Ovim povodom se oglasila pevačica i objasnila sve:

"Kao što rekoh, mi se trudimo da ljudima koji su u našem timu i kojima smo mentori, prvenstveno našem sinu i našoj familiji da kao javne ličnosti budemo primer kako treba i da tu decu usmerimo na pravi put i da im u ovom ludilu pojasnimo šta je sistem pravih vrednosti i ka čemu treba stremiti, jer u današnje vreme se ludo i brzo živi, vrlo lako se sklizne sa linije pravog puta i nekako su mladi ljudi više skloni da odu stranputicom, jer je to linija lakšeg otpora", započela je.

"Mi smo našeg sina od malena učili pravim vrednostima, Taške i ja smo vernici, poštujemo sve vere, imamo prijatelje svih veroispovesti i trudimo se da sina uputimo na pravi put, a to je da se prikloni veri i da zna da poštuje i svoju i tuđu veru i on od svoje četvrte pete godine pomaže kad se ta Božićna liturgija služi", ispričala je Viki.

Milan Maricic/ATAIMAGES Ceca i Viki na ponoćnoj liturgiji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDI/ Grand)