Tanja Savić je svojevremeno ćutala o navodnoj vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, on je jednom prilikom otvorio dušu i priznao istinu o njihovom odnosu.

Tanja i Bađi bili su dve godine u emotivnoj vezi, a pevačica je imala saznanja da je on oženjen i iz tog razloga tu vezu nije komentarisala javno.

"Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime - odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me!", objasnio je tada za medije Stanko Nedeljković.

Bađi i Tanja upoznali su se dok se pevačica takmičila u Zvezdama Granda i navodno uplovili u avanturu, još pre nego što je pevačica upoznala bivšeg supruga Dušana Jovančevića. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

Instagram/tanja_savic_private/screenshot Tanja Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Espreso)