Pre nekoliko daa košarkašica Milica Dabović je napravila pometnju na društvenim mrežama, kada je u donjem vešu, držeći se za grudi, napisala da "broji sitno" do 40. godine.

Pojedinci su bili razočarani eksplicitnim fotkama vrhunske sportiskinje, pa su negativno komentarisali golotinju. Milica je uzvratila sa još škakljivih slika i psovkama!

Na Instagramu Milice Dabović osvanula je serija slika u donjem vešu - pored pomenute na kojoj se drži za grudi sada su tu i slike haltera, dok leži u crvenom donjem vešu, a pored brojnih negativnih komentara bilo je i onih bliskih košarkašici koji su je branili.

Milica je jednom od njih odgovorila: "Košarkašica Milica Dabović ovog meseca puni 40 godina, a na društvenim mrežama objavila je sliku kojom je očigledno želela da se pohvali ali je izazvala mnogo loših komentara.

Ona je slikala svoje obline u prvom planu, pa uz to napisala:

"Još 16 dana do mojih 40! Idemo! Volim vas macani i mačkice."Ma, neka ih srećo, volim ja takve paćenike bez života, a sve bi dali za malo p***e".

Instagram/stefanovamama13 ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!