
Tradicionalno uoči Dana zaljubljenih javne ličnosti daju podršku aktivnostima Fonda Katarina Rebrača, koji se bori protiv raka dojke.
Tako su se ove godine Tijana Dapčević, Nikola Rokvić, Sava Radović, Jova Radovanović, Ivana Negativ i drugi takmičili u spremanju kulinarskih specijaliteta u hotelu "Hajat.
Od svih ovih poznatih ličnosti, neke zaista vole da kuvaju, a neke to rade samo ovaj put, iz humanih razloga. Za posetioce MONDA, ovaj put smo odabrali da vidimo šta kuvaju Marko Đurovski i Biljana Ristić.
Tako su se ove godine Tijana Dapčević, Nikola Rokvić, Sava Radović, Jova Radovanović, Ivana Negativ i drugi takmičili u spremanju kulinarskih specijaliteta u hotelu "Hajat.
Od svih ovih poznatih ličnosti, neke zaista vole da kuvaju, a neke to rade samo ovaj put, iz humanih razloga. Za posetioce MONDA, ovaj put smo odabrali da vidimo šta kuvaju Marko Đurovski i Biljana Ristić.
Marko Đurovski i njegov tim spremili su testeninu sa belim sosom, dok je Biljana Ristić sa svojim timom takođe spremala testeninu, ali je njen sos bio crven.
VIP kuvari bili su podeljeni u timove, od kojih je svaki spremao predjelo, glavno jelo i desert, a sve to je ocenjivao žiri biti sastavljen od devet glavnih urednica štampanih i elektronskih medija
Iako je konkurencija bila žestoka ove godine, pobedio je tim u kojem su kuvali: Biljana Ristić, Jova Radovanović i Bojan iz Amadeus benda.
POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU
(MONDO)
VIP kuvari bili su podeljeni u timove, od kojih je svaki spremao predjelo, glavno jelo i desert, a sve to je ocenjivao žiri biti sastavljen od devet glavnih urednica štampanih i elektronskih medija
Iako je konkurencija bila žestoka ove godine, pobedio je tim u kojem su kuvali: Biljana Ristić, Jova Radovanović i Bojan iz Amadeus benda.
POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU
(MONDO)
Pridruži se MONDO zajednici.