Šerif Konjević je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih pevača nekadašnje jugoslovenske scene koji i danas zgrće lovu na nastupima, a pesma koja mu je donela najveći uspeh i pravo bogatstvo je "Bela venčanica".

Hit potiče iz 1982. godine, a samo od te pesme Šerif je kupio i nekretninu i automobil, a danas je među najbogatijim pevačima.

"Zaradio sam mnogo novca zbog pesme 'Bela venčanica', koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali, eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije, pa kupio stan i auto", otkrio je Šerif jednom prilikom i dodao da je sve časno zaradio i da se borio celog života za ono u čemu danas uživa.

Pevač između ostalog poseduje raskošnu vilu na Ilidži i može se pohvaliti da je jedan od najbogatijih domaćih pevača, a jednom prilikom je rekao da u domu mora sve da mu bude lepo, čisto i prijatno.

Raskošno imanje poseduje košarkaški teren i savremeno opremljen bazen, a vila je okružena zelenilom i omogućava mu pravi užitak u prirodi i kompletnu privatnost.

Pogledajte samo deo pevačevog bogatstva:

Youtube/NOVA BH televizija Šerif Konjević, kuća

A evo i pesme koja ga je proslavila:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!