Bivšeg vaterpolistu Nikolu Rađena je njegova devojka Milica Ristić prijavila policiji zbog nasilnog ponašanja, nakon čega mu je izrečena i zabrana prilaska pevačici, a nakon toga oglasili su se zajedničkim saopštenjem u kojem su naveli da je blo nesuglasica, ali da do nasilja nije došlo i da nastavljaju zajednički život.

Na ovu temu se Nikola Rađen sada prvi put oglasio.

"Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci", rekao je Nikola u emisiji "Exkluziv" i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

"Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije", izjavio je i dodao:

"Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče, mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo".

Rađen je tokom gostovanja u emisiji istakao i da bi voleo ponovo da se ostvari kao otac i da dobije naslednika. S pevačicom Anom Kokić, od koje se razveo 2019. godine, ima dve ćerke.

YouTube/ Paparazzo Lov // DNK Nikola Rađen, privođenje

Milica i Nikola su u vezi od početka 2021. godine i već duže vreme žive zajedno. 

Instagram/ _milica_ristic, Instagram/_milica_ristic ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!