Vidoje je preminuo u salonu za masažu, a njegov otac Miša Grof je ranije saopštio rezultate obdukcije. Voditeljka Nikolina Pišek je iz Zagreba stigla u Beograd dan nakon tragične vesti.

Srpski istoričar umetnost Vidoje sahranjen je na Novom groblju u Beogradu gde su se okupili članovi njegove porodice, brojni prijatelji i kolege koji su ga ispratili na večni počinak.

Kurir/A. Panić Vidoje Ristovic sahrana

Među prvima je stigla neutešna Nikolina s njihovom ćerkom, kao i Vidojev otac Miša Grof. Od poznatih na sahrani su bili Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, Nikolinin prijatelj, kao i frizer Miroslav Luković.

Nikolina Pišek stiže na sahranu Kurir televizija

U kapeli pored kovčega stajala je Vidojeva slika, bele kale i ljiljani. Na jednom od venaca bila je dirljiva poruka njegove porodice: "Našem voljenom sinu i suprugu, njegovi najmiliji".

Vidoje Ristovic sahrana (1).jpeg
Kurir/Nenad Kostić 

Na Novom groblju je bila i Vidojeva prva supruga Lana koja je bila u crnini, kao i kum Milan BekoVidoje je sahranjen pored babe i dede, dva reda od Željka Ražnatovića Arkana koji je bio blizak prijatelj njegovog oca.

Kurir/Nenad Kostić Vidoje Ristovic sahrana POZNATI

Opelo su služila tri sveštenika, a prva Vidojeva žena Lana čuvala je svoju ćerku Mateu i Nikolininu i Vidojevu naslednicu Sofiju Unu. Lana nije primala saučešće u kapeli i kasnije se pozdravila sa svima i napustila opelo kako bi ispratila decu. Deca nisu prisustvovala pogrebu.

Prva Vidojeva žena na sahrani Kurir televizija

Nakon opela povorka je uz tužne zvuke muzike krenula je ka grobnici. Udovica Nikolina i otac Miša su neutešni i uplakani, ruku pod ruku išli iza kovčega.

Tužna povorka krenula prema grobnici Kurir

Nikolina je sve vreme stajala pored svekra Miše držala ga pod ruku i nije mogla da dođe do daha. Miša se pridržavao za spomenik da ne padne dok je kovčeg spuštan u raku.

Kurir/Nenad Kostić Vidoje Ristovic / Sahrana / Povorka / Nikolina Pisek / Grof

Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Nikolina Pišek stiže na sahranu Kurir televizija

Vidoje je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Sa Nikolinom je deset godina bio u vezi, a sa bivšom suprugom Lanom ima ćerku Mateu koja se potresnim rečima oprostila od oca.

Mondo/ Stefan Stojanović Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!