Baka Milice Pavlović, Rada, nedavno je preminula, a pevačica se potresnom porukom oprostila od najveće životne podrške, te zamolila sve za razumevanje i puste je da nauči da se nosi sa bolom.

Ipak, pevačica je još jednom pokazala koliki je profesionalac i kako je i obećala, odlučila da usreći jednog maturanta.

Pavlovićeva je smogla snage, uprkos bolu koji ne prestaje, da nastavi sa planovima i obavezama od ranije, a među njima je i obećanje da će maturantu u Banjaluci biti pratilja.

Tim povodom se oglasila i na svom Instagramu:

"Drugari, samo da vas pozdravim, da vam kažem da sam ja u Banjaluci... Ne znam da li se sećate, ja sam, tri dana nakon izlaska mog albuma 'Poesvina', poželela da se odužim nekako Banjaluci i publici koja je uveliko pevala mnoge pesme sa mog albuma. I onda je grad pozvao maturante da ko bude želeo izvede Milicu Pavlović, da se pojavi na određenom mestu i napravljeno je, pa recimo, neko izvlačenje i meni je danas puno srce što mogu sa nekim da podelim taj njegov dan. U pitanju je Srđan", započela je.

"Srećna sam ako ću bar malo doprineti nekom svojom energijom, naročito Srđanu. Ja ću se potruditi da budem na visini zadatka, a svima vama hvala na velikoj količini ljubavi koju ste mi slali ovih dana... I opet dolazimo do toga da ja sve ovo, na kraju dana, radim zbog vas", rekla je Milica.

Ovako je Milica Pavlović grmela na promociji svog novog albuma:

MONDO/Stefan Stojanović Milica Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!