Sve je iznenadila vest o raskidu Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, a on je prilikom gostovanja u emsiji "Narod pita" priznao šta je bila kap koja je prelila njegovu čašu.

On je rekao da ga je misica "ugušila i smarala", kao i da je komunicirala sa raznim grupama koje su ih podržavale, pa se i žalila njegovim prijateljima.

Karić je otkrio i da se dopisivao sa drugom devojkom, te da je Jovana pronašla poruke, nakon čega je njihova veza pukla.

"Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom devojkom. Od toga je krenuo problem, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira", rekao je Stefan, pa dodao:

"Zamislite dokle je došlo kada sam ja počeo da je snimam. Svaku noć je pričala o tome kako joj je bilo dok sam ja bio u Zadruzi. Ali svaku noć. Ja sam počeo da je snimam zbog sebe, mislio sam da sam lud, da nije moguće, možda ja ne razumem, pa sam je snimao da skapiram možda sutra, meni u glavi nije dobro, bio sam predugo u rijalitiju", priznao je.

Instagram/ljubisavljeviceva/printscreen, Instagram/karic___s Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 Nakon nekoliko dana ćutanja oglasila se i Jovana:

"Dragi moji, ovo će biti moje prvo i poslednje obraćanje na moju vezu sa Stefanom. Zbog svega što smo prošli, zbog svega lepog što smo imali, ja ću ostati dosledna sebi. Neću se pravdati, iznositi 'prljav" veš'", rekla je za Republiku.

Instagram/ljubisavljeviceva/printscreen Jovana Ljubisavljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!