Kristina Iglendža, nekadašnja voditeljka Hepi televizije, otputovala je na letovanje na kojem je zapala za oko jednom bogatom Rusu.

Jelena je navodno za letovanje na Mikonosu i uživanje u luksuzu iskeširala 10.000 evra, a tamo joj se muškarci udvaraju na svakom koraku. Najuporniji za sada je navodno bogati Rus koji na sve načine pokušava da je osvoji.

"Kristina je otišla na letovanje, bio joj je potreban odmor, pa je odlučila da ode na Mikonos, prijatelj ju je savetovao, da će se i odmoriti i nauživati, što se i desilo. Ona je otišla sa drugaricom, stvarno je htela da se prepusti svim čarima ostrva, pa je spakovala kofere i zapalila na avion. Njih dve su se provodile svaki dan po ceo dan, žurke, provodi",  započinje priču izvor blizak Kristini.

"Ona je baš pukla, bruku novca je dala, fazon 10.000 evra, ako ne i više. Stvarno je išla na varijantu da se nauživa i odmori, jer joj je godina bila stvarno napeta."

Kristina Iglendža na Mikonosu udvara joj se bogati Rus
Instagram/kristina_iglendza Kristina Iglendža

Izvor je potom progovorio i od Kristininim udvaračima:

"Prilazili su joj sa svih strana, naravno, stranci, kad su videli plavušu, sa onim telom, bukvalno su odlepili za njom. Jedan Rus joj je poslao i veliki buket cveća, hteo je da je šarmira, da je osvoji, ona se oduševila, nije očekivala to. Doduše, ona sad ni nije za ljubav, prihvatila je buket sa crvenim ružama zbog pristojnosti, ali ona sada gleda koliko može da napreduje", kaže izvor za "Republiku".

Instagram/kristina_iglendza Kristina Iglendža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!