Pevačica Dragana Mirković godinama je "krila decu" od medija. Tek nedavno su i sin Marko i ćerka Manuela otključali svoje Instagram stranice i dozvolili domaćoj javnosti da vidi kako izgledaju i kako žive.

Manuela je nedavno proslavila punoletstvo, diplomirala, objavljivala slike sa odmora, a sada pokazala i kakav auto vozi.

U pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra.

Pogledajte i kola i Manuelu:

Instagram / manubijelic ig

Manuelin i Markov otac Toni Bijelić, rođen je u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

YouTube/errorteror/screenshot ig

Njegov sin Marko je zaljubljenik u automobile, a majka Dragana Mirković je jednom prilikom objavila njegovu sliku s automobilske trke.

Pogledajte šta on vozi:

Instagram/marko.vnm Marko Bijelić, vozni park

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!