Sve je iznenadila vest o raskidu Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević. On je prilikom gostovanja u emsiji "Narod pita" priznao da ga je misica "ugušila i smarala", da mu je pronašla poruke sa drugom devojkom, a ubrzo su se pojavile priče i da je Jovana "jurila" svog bivšeg dečka želeći da se sa njim pomiri.

Misica se nakon raskida na kratko vreme povukla iz medija i nije želela da daje bilo kakav komentar o raskidu, a poslednjih dana često kači storije koje mnogi povezuju sa njenim osećanjima prema Kariću.

Nakon snimaka iz provoda, Jovana je okačila stori iz automobila koji joj je Stefan poklonio pre ulaska u rijaliti, što znači da mu i dalje nije vratila sve stvari.

Misica i dalje ima Karićeva kola kod sebe Instagram

Podsetimo, Karić je otkrio i da se dopisivao sa drugom devojkom, te da je Jovana pronašla poruke, nakon čega je njihova veza pukla.

"Nisam prevario Jovanu, ali je tačno da je ona pronašla poruke sa drugom devojkom. Od toga je krenuo problem, ali to nije razlog našeg rastanka. Ja sam prolupao. Smatram da nisam kako treba. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali mi treba život bez pritiska. To dopisivanje je bilo iz hira", rekao je Stefan, pa dodao:

"Zamislite dokle je došlo kada sam ja počeo da je snimam. Svaku noć je pričala o tome kako joj je bilo dok sam ja bio u Zadruzi. Ali svaku noć. Ja sam počeo da je snimam zbog sebe, mislio sam da sam lud, da nije moguće, možda ja ne razumem, pa sam je snimao da skapiram možda sutra, meni u glavi nije dobro, bio sam predugo u rijalitiju", priznao je.

Instagram/ljubisavljeviceva/printscreen, Instagram/karic___s Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!