U medijima je kao bomba odjeknula vest da Toni Cetisnki nije ispoštovao publiku u Baru, gde je u nedelju održao koncert i nije im otpevao svoje tri nasjkuplje pesme. Pevač koji je nedavno pokazao kako izgleda nakon trasplatacije kose navodno je za to naveo razlog taj što publika nije platila ulaznice za koncert, već je on organizovan u okviru Turističe organizacije Crne Gore.

"Pošto je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpevati moja tri skupa hita", rekao je pevač koji se obrzo oglasio i objasnio šta se desilo.

"Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvredio publiku i organizatore", napisao je Toni, pa nastavio:

"Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj izlazak sa bine bio poziv na bis, pa je umesto mog povratka na pozornicu, puštena muzika, što je sugerisalo kralj koncerta. I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata".

Publika je nakon njegovog gore navedenog obraćanja mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tokom nastupa. Međutim, kada je pevač ponovio isto i napustio binu, prisutni su se našli u čudu. Kratko nakon toga Barani nisu krili svoje razočaranje i bes koji su podelili na društvenim mrežama:

"Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla da čuje tvoje pesme! Sramota", bio je jedan od stotine komentara i kritika upućenih na račun Tonija Cetinskog.

MONDO/Stefan Stojanović Toni Cetinski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!