Trudna Kristina Spalević i Kristijan Golubović, koji je trenutno u Zadruzi, uskoro će se venčati u rijalitiju, a početkom iduće godine dobiće sina. Dok je Kristijan često na meti osuda zbog toga što se hvali markiranim i skupim stvarima, novcem i raznim pričama, Kristina je odlučila da pokaže da on zapravo odlično zarađuje i bez rijalitija. 

Kristina je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji otkrila koliko Kristijan zarađuje samo od TikToka. 

"Kristijan je 2. septembra 2022. godine zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko TikToka. Evo dokaz, zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan, sigurno, uzeo 50.000 evra za tri meseca na TikToku", izjavila je Kristijanova verenica i dokazala to to printskrinom bankovnog računa, a voditelja Ivana Gajića je zanimalo kako ljudi podižu taj novac.

YouTube/Zadruga Offical/printscreen Kristijan Golubović i Maja Marinković

"Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da bi podigli taj novac. Takođe, ne uzimaju proviziju", objasnila je Kristina. 

Pogledajte snimak iz emisije, u kojoj je detaljno sve objasnila:

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!