Umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je osim talentom za muziku, osvojila publiku i svojom iskrenošću i skromnošću, nedavno je priznala da ne zna koliko će se još baviti pevanjem, a nakon Evrovizije je istakla da jedva čeka da se vrati u svoju znatno mirniju svakodnevicu.

Upravo jedan momenat iz iste je sama podelila na Instagramu, što je izazvalo lavinu oduševljenih reakcija, kako zbog toga što retko objavljuje fotografije, tako i zbog toga što je još jednom pokazala koliko je jedinstvena i svoja.

Đurićeva je objavila fotografiju sa plaže, ali, za razliku od većine svojih koleginica, nije pozirala u izazovnom kupaćem kostimu nego, naprotiv, odevena u crnu trenerku sa sve kapuljačom na glavi, dok su dve devojke pored nje ležale u bikinijima.

konstrakta na plaži
Instagram/konstrakta/screenshot 

Ana Đurić Konstrakta je privukla pažnju domaće publike kao pevačica sastava "Zemlja Gruva", da bi potom celu naciju učinila ponosnom visokim petim mestom na ovogodišnjoj Evroviziji sa pesmom "In Corpore Sano" i osvojila visoko peto mesto.

Podsetimo se Konstraktinog nastupa na Evroviziji u Torinu!

EBU/Andres Putting, EBU/Corinne Cumming Evrovizija - Srbija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!