Kristijan Golubović i Emil Kamenov momentalno su diskvalifikovani iz rijaliti programa Zadruga, nakon što su pesnicama izudarali Uroša Ćertića. Tokom jezive scene nasilja njihovi cimeri su zapomagali, vrištali i preklinjali ih da prekinu da pesničenjem, a svi su bili šokirani njihovim potezom.

Nakon napuštanja imaja u Šimanovcima obojicu je sačekala policija, a Kristijan je po izlasku najpre priznao zbog čega je nasrnuo na Uroša i izrazio kajanje. Sada se oglasio i Emil.

Kamenov se nakon privođenja oglasio i istakao da mu je žao što je uopšte došlo do pomenutog incidenta. On je takođe istakao da se kaje zog svog postupka, ali i da smatra da je bio isprovociran.

"Kajem se što sam dozvolio bilo kome da me isprovocira sistematskom psihološkom torturom", izjavio je Emil, te izrazio veliko žaljenje zbog toga što je sebe doveo u ovakvu situaciju.

Pogledajte snimak tuče:

Uroš Ćertić je nakon napada odveden u Urgentni centar ispred kog je uslikan sa zamotanim prstom i osmehom na licu samo nekoliko sati nakon incidenta kada je tvrdio da ima jake bolove i potres mozga.

Kurir, YouTube/ Zadruga Official/screenshot Uroš Ćertić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!