Popularni glumac Milan Marić prisustvovao je Nedelji mode u Milanu, gde je upoznao čuvenu manekenku Naomi Kembel, s kojom je uspeo i da porazgovara, piše Kurir. Naomi je radila ono što najbolje zna - prošetala pistom na reviji jednog prestižnog brenda, a Marić je prisustvovao istoj kao jedno od glavnih promotivnih lica ovog brenda za naše tržište.

"Milan je, kao i svi gosti, prošetao crvenim tepihom s gostima iz celog sveta. Prisustvovao je iz prvih redova i samoj reviji, gde je najveću pažnju privukla Naomi Kembel, koja je svojim hodom i izgledom očarala sve prisutne", ispričao je "Kurirov" izvor.

"Nakon defilea, gosti su otišli na afterparti, gde su se Milan i Naomi i upoznali. Proveli su neko vreme u srdačnom razgovoru. On joj je uputio niz komplimenata, a ona mu se zahvalila. Videlo se da su joj pohvale baš prijale. Marić joj je objasnio da je on glumac iz Srbije, spomenuo joj je nekoliko uloga koje je odigrao u filmovima i serijama. Oduševila se kada je čula da je iz Srbije. Rekla mu je da je bila u našoj zemlji i da nosi samo lepe uspomene odavde, kao i da je trebalo prošle godine da dođe opet, ali da je situacija s pandemijom korona virusa poremetila te planove."

naomi kembel
Profimedia 

"Naomi mu je obećala da će pogledati njegove filmove kad bude imala vremena i da se iskreno nada da će se opet videti prilikom njenog dolaska u Beograd. Milan je posle, u razgovoru s prijateljima, istakao da je Kembelova još lepša uživo nego u medijima i da mu je sad potpuno jasno zašto je zovu 'crna pantera'", naveo je izvor.

MONDO/Goran Sivački, MONDO/Stefan Stojanović Milan Marić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!