Pevačicu Teu Tairović finansijska inspekcija privela je na aerodromu u Nemačkoj i ona se još nalazi u pritvoru. Posle pisanja medija da je zadržana nakon što je kod nje pronađeno 70.000 evra, oglasio se njen menadžer Nikola Bridžis.

"Siguran sam da nije uhapšena zbog finansija. Prema informacijama od ljudi koje su sa Teom tamo, zadržana je jer je prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. Dobio sam neke članke da se radi o finansijama, to znam da nije istina, jer sam se čuo i sa gazdom lokala u kojem je nastupala. Svi znate kako funkcioniše to sa ugovorima koje pevaći potpisuju zbog nastupa u inostranstvu. Tea je veoma tražena, i skoro su svi njeni nastupi u zoni Šengena pa je verovatno tu došlo do problema. Ona bi sa našim papirima smela 90 dana da provede u zemljama koje spadaju u zonu, a to su sve zemlje Evropske unije, pa i Švajcarska. Uskoro očekujemo da je puste, pa ćemo znati detalje informacije", rekao je Nikola Bridžis, menadžer Tee Tairović Kuriru.

ATA Images /Antonio Ahel ata

Na društvenim mrežama se šeruju snimci sa njenog poslednjeg nastupa pre privođenja, kao i ostalih koje je održala na mini turneji po Nemačkoj. Na poslednjem nastupu je izvodila svoje popularne pesme, obučena u providnu, crnu haljinu, ispod koje se nazirao crni grudnjak.

tea tiarović  instagram/tea_tairovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!