U potrazi za novim dečkom nakon razvoda od Dejana Dragojevića, Dalila Dragojević je naišla na još jednu propalu ljubav, budući da je posle kratkog vremena raskinula s Lukom Nikolićem, bivšim dečkom i Mine Vrbaški i Maje Marinković. Iako se hvalila da je zaljubljena i želela da ga krije od javnosti, nije joj pošlo za rukom, a raskid je privukao još veću pažnju. 

Dalila je sa najboljom drugaricom Marijanom Zonjić, od koje se ne razdvaja otkako je završena peta sezona Zadruge, gostovala u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom se dotakla razvoda, a jednom rečenicom iznenadila sve u studiju. 

"O bivšima sve najbolje, jer posle njih mi ide nabolje. Uprkos svemu što mi se izdešavalo, izdigla sam se. Ja ne zna šta rade ovi ljudi posle rijalitija. Sa svojih 29 godina sam dosta ostvarila. Ne bih se po emisijama bavila nekim bivšim momcima. Ne treba da skačemo jedno drugom u stomak. Nema potrebe da se on potresa na moju izjavu, mi nismo zajedno. Mi nismo u kontaktu", prvo je izjavila na temu bivšeg dečka Luke, nakon čega su je voditeljke upitale da li se razvela i da li će se odreći Dejanovog prezimena.

dalila-1.jpg
RED TV/screenshot 

"Ja sam potpisala rapire. Neću menjati prezime", rekla je Dalila na Red televiziji, koju su nedavno prozivali zbog promene stajlinga.

Instagram/dalila_dragojevic_official Dalila Dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!