Na samom početku gostovanja na televiziji Pink, prvog nakon porodičnog skandala, pevač Marko Bulat je otkrio da se nijednom novinaru nije javio i u putim im izvinjenje, te da je "došao usput u duksu" u emisiju kod Jovane Jeremić, a naveo je da je njegova supruga u izuzetno lošem zdravstvenom stanju i da je došao da kaže istinu.

"Nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je tu grebala, davila, tu, meko tkivo. U Urgentni centar sam išao da bih dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk da bi dobio taj papir. Nije istina da je došlo do svađe, da sam zatekao ženu kako konzumira kokain. To nije istina", rekao je i otkrio zašto je došlo do svađe.

"Došlo je zato što nisam u određenom trenutku legao pored nje, da je uspavam u tim bolovima i toj muci koju ima. Oko toga je krenulo. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će sve biti dobro, jer je tog dana saznala da ima još jedno oboljenje, oboljenje krvnih sudova... Organizam joj je kao da ima 70 godina", izjavio je Marko Bulat.

"Ja možda ne znam da li sam morao da prijavim povrede, zato što je neko iz te muke uradio nešto za šta se možda sutra pokajao, a ja sam u afektu to prijavio... Ali, kada vidim da moja žena kaže da je ona meni poslužila kao surogat majka, da ona meni rodi decu... Ne bih da komentarišem te izjave!", izjavio je pevač i dodao da suprugu nije ostavio, ali i potvrdio da je prijavio nasilje u proodici.

marko-1.jpg
TV Pink / screenshot 

"Da ne podsećam šta je pisano ranije i u kakvim aferama je ona učestvovala. Da sam želeo, tada sam mogao da je ostavim.Prijavio sam zvanično nasilje u porodici. Zato je verovatno i izašlo u novinama. Ali najbitnije je da kažem da nije istina da sam je zatekao da se drogira, to je apsolutna laž! Nisam ja sam sebe davio! Ali nema veze... Ona se nije drogirala i to mi je važno da kažem, jer je to istina. I ja svedočim istini", rekao je Marko u "Novom jutru" i dodao da Mariju i dalje voli, ali i da ne zna da li se razvode, kao i da želi da brak opstane zbog dece, zbog ljubavi i zbog želje za njenim ozdravljenjem.

"Ljubav, deca, njena bolest - da ozdravi", naglasio je Marko Bulat na Pink televiziji.

Inače, Marko je pre dva dana prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Nakon toga se iselio iz njihovog porodičnog stana, a Marija Bulat, s druge strane, tvrdi da je ona žrtva porodičnog nasilja, ali da Marka neće prijaviti nadležnim organima. 

ATA Images /Antonio Ahel, MONDO/Stefan Stojanović Marko Bulat, supruga Marija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!