Reper Vukadin Gojković, koji je pre izvesnog vremena razbesneo pratioce brojanjem para koje je zaradio na jednom nastupu, rešio je da otkrije na društvenim mrežama čime se bavio poslednja dva meseca. Iako njegove Instagram objave "pršte" od luksuza, snimaka iz vile u kojoj živi i, već pomenutog novca, ovog puta su pratioci videli nešto potpuno drugačije.

Vuk na slici pozira bez majice, opuštenog stomaka, s viškom kilograma, da bi potom otkrio da je pre dva meseca bio u "najgoroj formi u životu". "Prva slika je od pre 2 meseca gde sam bio u najgoroj formi u životu do sada! Alkohol, brza hrana, loš život, a onda sam počeo da treniram dva puta dnevno, bio na jezivoj dijeti i izašao sam iz odvratnog, masnog i nezdravog tela", napisao je reper pored slika i dodao:

"Nisam još tamo gde treba biti, ali napredujem i idem ka tome. Ako sam ja mogao, može svako", završio je reper. Pogledajte fotografije:

Instagram/iamvukmob ig

 I čuveno brojanje para:

Vuk Mob broji evre instagram/iamvukmob

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!