Tamara Đurić koja je nedavno u jednoj emisij otkrila da je ponovo povećala grudi je na svom Instagram profilu objavila snimak iz besnih kola kojima je upravljala dok je slušala stare hitove Lepe Brene. Starleta koja redovno počasti svoje pratioce detaljima iz svog privatnog života, više dnevnih aktivnosti podeli na svom storiju, pa je ovoga puta fanovima pokazala kako upravlja motornim vozilom bez pojasa, u štiklama, dok se u kolima čula glasna muzika.

Đurićeva je u kadar uhvatila i sat koji pokazuje kojom brzinom vozi, i time svima pokazala da za nju saobraćajni propisi ne važe jer je vozila 192 kilometra na čas na auto-putu gde je dozvoljeno 130 kilometara na čas.

Tamara je iznenađeno prokomentarisala svoju vožnju: "Nisam primetila uopšte da vozim tom brzinom. Možda i jesam, ali se ne sećam. To nisam bila ja, to je bio moj alter ego. Što se tiče pojasa, sigurno je da sam ga stavila jer automatski se vezujem čim uđem u auto", rekla je starleta za Kurir.

Tamara Đurić divlja na autoputu Instagram

Tamara Đurić zajedno sa pevačicom Sandrom Afrikom ostavila je muškarce bez daha kada su zajahale električnog bika, a novi silikoni i tange su "sevale" sa svih strana.

Pink scereenshot Sandra Afrika, Tamara Đurić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!