Nakon što je glumac Sivester Stalone preko tetovaže lika supruge uradio lik psa, javnost je počela da bruji o razvodu. Iako je prvobitno njegova menadžerka rekla da je došlo do greške prilikom tetoviranja i da je sa njegovim brakom sve u najboljem redu, ubrzo je osvanula vest da je glumčeva supruga Dženifer Flavin zatražila razvod.

Međutim Silvester Stalone je ubrzo na Instagramu objavio zajednučku fotografiju sa suprugom, a onda je potvrđeno i da su se slavni glumac i njegova partnerka sastali kod kuće, razgovarali i rešili da odustanu od razvoda. Sada je on otvorio dušu i objasnio zašto se predomislio za manje od mesec dana. Glumac je otkrio da mu je razlaz od supruge "otvorio oči".

"U meni su se odjednom probudile emocije prema onome što je vrednije od svega, a to je ljubav prema mojoj porodici. To je važnije i od moje karijere, iako sam na teži način naučio lekciju", rekao je Stalone za The Sunday Times, a zatim otkrio koliko žali što je zbog karijere bio odsutan kao otac dodavši da pokušava više da se uključi u živote svoje dece. Silvester ima tri ćerke s Dženifer Flavin: Sistin, Skarlet i Sofiju Stalone.

"Sada stalno pitam svoje ćerke kako su provele dan. Jedna mi je jednom rekla da je razmišljala o meni. Nikad pre to od njih nisam čuo. No, kada ćerka zna da ti je stalo do nje, biće tu za tebe čitav život", smatra Stalone. Njegov najstariji sin Sejdž, iz prvog braka, preminuo je od srčanog udara 2012. godine, kada je imao 36 godina. Sina Serdžoa, koji ima autizam, nastojao je da zaštiti od medija.

Instagram/jenniferflavinstallone Dženifer Flavin Silvester Stalone

Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin nakratko su se rastali u avgustu nakon 25 godina braka. Flavin je u to vreme rekla da je tužna što podnosi zahtev za razvod od Stalonea i da nameravaju da ostanu u prijateljskim odnosima. Zatim se par pomirio samo mesec dana kasnije.

Pogledajte kako izgleda Staloneova srednja ćerka Sistin koja se bavi manekenstvom, a o njoj bruje mreže:

Instagram/sistinestallone/printscreen Silvester Stalone ćerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!