Brojne poznate ličnosti mogu se pohvaliti raskošnim vilama i nekretninama na nekoliko lokacija, a prvo mesto po broju jedinica koje poseduje, zasigurno zauzima Goran Bregović.

Poznati je da se u njegovom vlasništvu nalazi čak 30 nekretnina na raznim lokacijama, a prema pisanjima Kurira, sada je kupio još dve. On je sada pazario još dve vile u Beogradu, u jednom od najelitnijih naselja - Senjak. Poznato je da Goran poseduje dve vile u ovom delu grada. Njegove komšije su sada otkrile da u jednoj od njih živi kada je u Beogradu, ali i da je u prethodnih godinu dana muzičar pazario još dve nekretnine koje su trenutno u fazi sređivanja.

"Kuću, za koju me pitate, on izdaje, ne živi u njoj, ali je nedavno kupio još dve vile u blizini, obe su na Senjaku. Ne znam tačno gde se nalaze, ali se priča da je već krenuo s radovima i da jednu od njih uveliko renovira. Koliko sam ja čula, praviće ogroman bazen na krovu, ali detalje zaista ne znam", ispričala je sagovornica.

Prvi komšija proslavljenog šefa Bijelog dugmeta otkrio je za pomenuti medij da ga je za četiri godine video samo jednom, ali da je njegova vila stalno puna. On je ispričao i da Goran tu nekretninu koristi za izdavanje i da se unutra snimaju mnogi filmovi, serije, spotovi, reklamne kampanje. Navodno, prema rečima jedne prolaznice, po naselju se priča da cena jednog snimajućeg dana u njegovoj kući sada košta 5.000 evra.

"Viđamo ga često s obzirom na to koliko on boravi ovde. Uglavnom je na motoru kada god je suvo vreme. On je jedan normalan čovek koji ide u prodavnicu isto kao i svi drugi, ali definitivno je atrakcija gde god se pojavi", ispričala je jedna mlađa gospođa, a radnica obližnje piljare potvrdila je njene reči:

"Dođe Brega kod nas kada je u Beogradu. Kupuje osnovne životne namirnice, pa svima nam treba hleb. Vole ljudi kada ga vide ovde, uvek imaju neko pitanje, dobace ponešto, ali on nema problem s tim. Svakome se javi, nasmeje, odgovori."

ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images /Antonio Ahel Goran Bregović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!