Bivši direktor Granda Saša Popović ispričao je da je svu ušteđevinu 1993. godine ostavio u Dafiment banci, a posle bankrota četiri godine je živeo kao podstanar u garsonjeri od 17 kvadrata!

"S Lepom Brenom i Slatkim grehom zaradio sam milione... Bio sam mlad, nisam razmišljao o budućnosti, trošio sam mnogo. Neko mi je rekao da uložim sve kod Dafine. To sam uradio i na kraju sam sve izgubio!", rekao je Saša i dodao da je zbog Dafine prodao i svoj stan i dva automobila:

"Kada se raspao Slatki greh, imao sam dovoljno para da ne radim i živim kao car. Otišao sam kod Dafine čim sam shvatio da ću sve potrošiti. Kad me je videla, rekla mi je: 'Sale, dušo moja, tebi će mama Dafina dati kamatu od 17 odsto'. Zbog nje sam čak prodao i stan u Novom Sadu i dva skupa auta! Sve sam stavio kod nje u banku i sledećeg dana 'zaradio sam' 20.000 maraka, svima sam se hvalio tim novcem...

Popović se pohvalio i Breni, koja ga je savetovala da sve pare podigne iz banke:

Instagram/lepabrenaa Lepa Brena, Majami

"Brena mi je rekla: 'Sale, molim te, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu.' Otišao sam te 1993. godine u banku, rekli su mi da imam 405.000 maraka. Uzeo sam punu kesu novca! Ali Dafirina mi je onda rekla da ostavim novac još tri meseca i da će mi onda isplatiti čak 700.000 maraka. Dao sam joj te pare i otišao kod Brene, koja me je izvređala jer nisam uzeo svoj novac. Posle samo nedelju dana Dafina je pukla! Nisam nikoga mogao da dobijem na telefon".

Kada je ostao bez novca, Popović je živeo kao podstanar.

ATA Images /Antonio Ahel ata

"Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu", priča Saša i dodaje da mu se Brena opet našla u muci:

"Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo Grand i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti. A što se tiče para iz Dafiment banke, tek nakon deset godina uspeo sam da povratim oko 12.000 evra".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)