Starleta Soraja Vučelić doživela je saobraćajnu nesreću kada je sa Kosova i Metohije krenula ka Albaniji. U džipu marke "mercedes" bila je sa sestrom i drugaricama, a na njihovo vozilo je naleto kombi, a Soraja je prevezena u bolnicu u Hrvatskoj u kritičnom stanju zbog teških povreda koje je zadobila.

Grudnim košem je udarila u volan, slomila rebra, povredila unutrašnje organei zadobila unutrašnje krvarenje, pa je podvrgnuta prvoj operaciji. Ubrzo je, prema rečima njene sestre usledila i druga, nakon koje se polako oporavlja.

"Soraja je u Zagreb došla u veoma teškom stanju. Iz aviona su je prebacili na operacioni sto kako bi joj spasili život. Operacija je trajala nekoliko sati, ali je sve proteklo kako treba. Soraja je trenutno na intenzivnoj nezi, gde je pod stalnim nadzorom lekara, koji su nam rekli da se polako oporavlja", rekao je neimenovani izvor blizak starleti Informeru i dodao:

"Lekari joj preko infuzije daju sedative jer je bila veoma uznemirena kada se probudila iz anestezije. Trenutno trpi bolove, ali proći će. Najvažnije je da je živa, a vremenom će se skroz oporaviti".

Ovo je džip kojim je upravljala Soraja u trenutku nesreće:

YouTube/Paparazzo Lov // DNK Soraja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Informer)