Emina Jahović se od turske zvezde Mustafe Sandala s kojim ima dvoje dece, rastala još 2018. godine, nakon čega je usledio razvod, posle deset godina zajedničkog života. Pevač se pre nekoliko meseci ponovo oženio, s turskom glumicom Melis Sutšurup, mlađom od njega dvadeset godina. 

Razvod nije prošao lako, te su Emina i Mustafa završili na sudu zbog navodnog neplaćanja almentacije za decu, nakon čega je on podneo kontratužbu i dostavio dokaze o uplaćenim almentacijama u iznosu od oko 115.000 evra.

Emina do sada nije puno govorila o razvodu za medije, ali su je turski novinari pre nekoliko dana zaustavili na ulici, te je prvi put progovorila o odnosu s bivšim mužem, kao i o njegovom odnosu sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Instagram/melisutsurup Melis Sutšurup i Mustafa Sandal

"Sa adolescentima je veoma teško, naročito kada su pod lupom javnosti kao Mustafini i moji sinovi. Zbog toga njih dvojica ponekad ostaju gladni naše pažnje, s obzirom na to da smo posvećeni i svojim obavezama. Mustafa trenutno provodi više vremena s mlađim sinom Javuzom, koji i više liči na njega", rekla je Emina i poželela sreću bivšem suprugu.

"Mustafa, budi dovoljno srećan!", poručila je, kako prenose mediji.

Instagram/yaemina/printscreen, Instagram/yaemina Emina Jahović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)