Bivši vaterpolista Nikola Rađen nedavno je verio svoju trudnu izabranicu, pevačicu Milicu Ristić, sa kojom čeka dečaka. Par bi sudbonosno "da" trebalo da izgovori ovih dana, a prema pisanjima medija ceremonija venčanja održaće se u Hramu Svetog Save.

Njegova bivša supruga, takođe pevačica Ana Kokić u nekoliko navrata isticala je da je sa Rađenom u vrlo korektnim odnosima, kao i da zbog zajedničke dece imaju dobru komunikaciju. Sada se našla u nebranom grožđu kada je upitana da li je čestitala bivšem suprugu na svadbi.

"Nije se oženio, ja ne znam da se oženio, verio se", rekla je ona zbunjeno, pa dodala:

"Mi smo u odličnim odnosima, u kontaktu smo zbog dece i ovako, nismo neprijatelji, prijatelji smo i on sa mnom deli neke svoje planove, što zbog dece, što zbog organizacije i ja vrlo dobro znam i kada je svadba i kada bude bila ja ću mu čestitati."

Instagram/ _milica_ristic, Instagram/_milica_ristic ig

Potom je otkrila i da li je ona zaljubljena:

"Ne, nisam. Nisam i, ne da nemam nameru to ne možete da planirate, ali sam sada mnogo skoncentrisana na posao i onda ni ne razmišljam o tome."

Instagram/anakokicmusic/screenshot, ATA Images Ana Kokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!