• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZATRPALI JE PORUKAMA, OGLASILA SE I IZNENADILA: Marija Šerifović donela VAŽNU odluku za doček 2023! "Tako će biti 99%"

Autor Branka Bajić

Marija Šerifović je donela odluku koja se tiče nastupa za doček 2023. godine, a mnoge je iznenadila onim što je saopštila.

 Marija Šerifović  (2).jpg Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović je za doček 2022. napravila spektakl u Beogradu, kada je pevala ispred Skupštine grada, međutim, ove godine je donela odluku kojom je iznenadila, a pomalo i razočarala fanove. 

Novogodišnji nastupi su uveliko već zakazani, pa se zna gde će najveće zvezde provesti najluđu noć i koliko će zaraditi, ali Marija Šerifović se po tom pitanju nije oglašavala, sve do sada, i to nakon što su joj stigle brojne poruke s upitima gde će nastupiti za doček 2023.

"Ljudi moj, ovih dana ste mi zatrpali DM porukama gde nastupam za doček. Znači, za Novu godinu ne nastupam, 99 posto. Odmaram, sedim, jedem, pijuckam, sunčam se, lepota Božja", poručila je Marija fanovima u kratkom snimku na Instagramu i time stavila tačku na nagađanja.

Čini se da će pevačica ući u Novu godinu u toplijim krajevima, a da li će to biti Los Anđeles u kojem obožava da boravi i odlazi kad god ima priliku, ili neka druga destinacija, ostaje da vidimo. A ovako je najluđa noć s Marijom izgledala prošle godine:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE