Poznato je da je Tijana Milentijević, popularnija kao "Žena od sultana", među onim pevačima koji se s nastupa vraćaju s velikim bakšišem, ali o ciframa nikada nije želela javno da govori. Da novac želi da investira pametno govori i to što planira da kupi plac na kojem će podići luksuznu kuću s bazenom.

"Roditelji su mi uvek govorili: 'Štedi se kad se ima para!'. Poslušala sam ih i počela da skupljam novac za kuću. Želim da kupim plac u okolini Beograda, na kom ću izgraditi kuću s bazenom i tamo imati svoj mir. Znam da će biti potrebno mnogo vremena da se sve to završi, ali strpljiva sam. Ne očekujem da se završi za nekoliko meseci od momenta kad počnem da gradim", priznala je Tijana i dodala da više ne želi da živi u zgradi.

"Planirala sam da kupim stan, ali sam se predomislila, jer sam shvatila da mi to nije praktično. Navikla sam da noću pevam u stanu ili puštam muziku, a to smeta komšijama. Čovek koji živi u kući ima više slobode. Zato sam odustala od stana u zgradi", otkrila je, a osim što planira da sagradi kuću, deo novca odvaja i za pokretanje privatnog biznisa.

"Želela bih da otvorim restoran u kom će se služiti vrhunski specijaliteti. Nadam se da ću jednog dana u svom lokalu ugostiti prijatelje i kolege", poručila je Tijana, koja je ovog leta uživala na luksuznim destinacijama.

Instagram/tijanamilentijevic.official Tijana Milentijević, Žena od sultana

(MONDO/Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!