Kristina Kija Kockar često menja svoj izgled, od boje kose i frizure, do nekih detalja na licu, ali i stila oblačenja. Neko vreme se primirila na društvenim mrežama, ali je i dalje u lošim odnosima sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem, a novom objavom je sada iznenadila pratioce, jer opet izgleda sasvim drugačije!

Pobednica prve sezone Zadruge otkrila je da je tri dana trajao proces ulepšavanja, ali da se isplatilo, a u pitanju su drugačije obrve koje su joj promenile izgled lica. Osim toga, promenila je i frizuru, pa više nema kratku, nego dugu kosu, a i ofarbala se. Postala je vernija plavušama, budući da je sada skroz svetla. 

U komentarima su joj poručili da joj frizura odlično stoji, kao i nove obrve, ali i da pripazi malo zbog tih čestih promena: "Stalno drastične promene, lepo ti stoje sve frizure, ali da na kraju ne upropastiš da neće ništa da pomogne".

Instagram/kijakockar Kija Kockar

Kija jenakon učešća i pobede u rijalitiju pokrenula svoju liniju bikinija, kupila stan u Beogradu i u Turskoj, postala pevačica i spisateljica, oprobala se i kao voditeljka i PR, a pogledajte razne njene faze i izdanja tokom tog perioda. 

Instagram/kijakockar Kija Kockar, razna izdanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!