Nekadašnji učesnik Zvezda Granda Ahmed Orahovčić, nakon teške borbe s bakterijom koja je prouzrokovala velike zdravstvene probleme, vraća se na muzičku scenu, a o tome što je bio primoran da se povuče i s kakvim problemima se nosio govorio je sada i javno.

"Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kada se desi neka nagla promena vremena osećam posledice. Hvala Bogu, sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem delu leđa imam strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji", ispričao je pevač, koji se još nije sasvim oporavio. Nedavno je otkrio i koji su bili prvi simptomi za uzbunu.

ahmed.jpg
Instagram/orahovcicahmed 

"Imao sam određene smetnje i probleme dva, tri meseca, da bi se početkom leta 2020. otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme. Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam nepokretan u kolicima, jer je bakterija divljala", ispričao je tada za medije, ali uprkos teškom stanju nikada nije pomišljao na najgore, a najveća podrška bila mu je porodica.

"Izlečio sam se pre godinu dana, kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi, jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi", rekao je mladi pevač.

ahmed-orahovcic-1.jpg
YouTube/Grand Magazin Tv Grand 

(MONDO/Grand)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!