Voditeljka Irina Vukotić nekada je bila u braku s velikom rijaliti zvezdom i zavodnikom Savom Radovićem, s kojim je dobila i ćerku Iskru. Iako se i danas trudi da sakrije privatan život, tada je bila u žiži javnosti, a ljubav se desila davne 2006. godine, kada je Sava učestvovao u Velikom bratu, a Irina bila voditeljka tog projekta.

Nakon što je izašao iz rijalitija, Irina je intervjuisala Savu i već tada su se videle emocije među njima, a ubrzo nakon što su započeli vezu dogodilo se i venčanje, 2007. godine. Iako je sve delovalo idealno, naročito kada su dobili ćerku, porodični život nije išao u očekivanom pravcu, pa su se Irina i Sava razveli samo sve godine kasnije. Nakon pet godina voditeljka je vratila svoje devojačko prezime i danas je posvećena karijeri i ćerki, a uživa i u novoj ljubavi.

Instagram/irinavukoticc Irina Vukotić

Poznato je i da je jedno vreme radila dva posla, kao i da je diplomirala je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu

Za razliku od nje, Sava već dugo živi u Nemačkoj, gde drži firmu koja se bavi promocijama, prenosili su domaći mediji, a retko kada se pojavljuje u javnosti. Na društvenim mrežama je jedva aktivan, ali tu i tamo objavi neku fotografiju. Pogledajte kako danas izgleda:

Instagram/rentasava/screenshot Savo Radović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!