Mirjana Aleksić je godinama uspevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je pre pet godina jedan let promenio život iz korena. Na relaciji Beograd - Istanbul upoznala je ljubav svog života, momka iz Alanje sa kojim je pre skoro godinu dana dobila devojčicu Maju.

Mnogi Mirjanu iz takmičenja "Zvezde Granda" pamte po tome što je iz kruga u krug oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru. Na kratko je odustala od pevanja, a šuškalo se da živi u Istanbulu i da je njen suprug bogataš, međutim istina je mnogo drugačija.

"Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner", istakla je Mira i dodala:

"Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio. U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve", poručila je pevačica.

YouTube/ Grand Online /printscreen Mirjana Aleksić

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!