Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, danas imaju veliki razlog da budu ponosni i srećni budući da je njihova mezimica, ćerka Katja, napunila godinu dana. Pisalo se da će za proslavu rođendana potrošiti 30.000 evra kako bi tog dana sve bilo kao iz bajke.

Katarina se na ovaj poseban dan oglasila na društvenim mrežama emotivnom porukom upućenoj svojoj mezimici, ali i snimkom na kojem je skupila sve kraće klipove, od ćerkinog rođenja pa sve do prvog rođendana. Uz snimak je objavila poruku punu ljubavi, a brojne kolege,  poznate ličnosti i pratioci zasuli su je komentarima. 

"Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu, toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan, jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i voditi kroz svet, da bude uvek tu, da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan, princezo moja!", napisala je ponosna mama.

Instagram/katarinagrujic.doll Katarina Grujić sa ćerkom Katjom

Katarina i Gobelja će večeras upriličiti glamurozno slavlje za porodicu i prijatelje u jednom beogradskom restoranu koji će biti pretvoren u luna-park, slatki sto će imati čak tri metra i na švedskom stolu će se naći suši, krabe, školjke, biftek...

"Biće veoma glamurozni! Kaćin stilista je za nju spremio dve haljine. Jedna je roze, kako bi se uklopila uz Katjin stajling. Gobelja će nositi odelo od 1.000 evra, koje su kupili u inostranstvu", izjavio je izvor za "Informer". Do slavlja, pogledajte kako je izgledalo venčanje slavnog para:

ATA Images/Antonio Ahel Katarina Grujić i Gobeljić / Venčanje

A pogledjate i kako mama izgleda godinu dana nakon porođaja:

Instagram/katarinagrujic.doll/screenshot Katarina Grujić nakon porođaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!