Voditeljka Jovana Jeremić, koja je nedavno iznela tvrdnje da je političar pokušao da je siluje, ponovo se potrudila da sve oči budu uprte u nju tokom jutarnjeg programa televizije Pink, koji vodi vikendom i u kojem za nju, kako se ispostavlja u svakoj emisiji, nema granica

Jovana Jeremić je objavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj sedi na pločicama u studiju, dok je kamera slika, a da stvar bude još "gora", izula se i ostala bosa. Da ne bi sve ostalo iza kamera, smerna voditeljka je objavila ovaj kadar uz objašnjenje u njenom stilu. 

"More, dušu da odmorim!", napisala je Jovana i uz to stavila heštegove: gospođetina, žena frajer, žena šmeker...

Zanimljivo je da je ovog puta zakopčana od glave do pete, odnosno da nije u onim provokativnim izdanjima u kakvima najviše voli da budi gledaoce. Jovana je nosila ciklama pantalone, prsluk i crnu košulju, tako da ovog puta dekolte nije bio u prvom planu, a ni gole noge...samo stopala!

Verujemo da će već sutra biti drugačije stilizovana, a do tada pogledajte Jovanu Jeremić u "hrabrim" izdanjima:

Pink/Screeenshot Jovana Jeremić, jutarnji razno

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!