Nakon što je Dalila Dragojević pred kamerama prevarila još uvek zvaničnog supruga Dejana Dragojevića, pobednik Zadruge potpisao je papire za razvog braka, ali i više od godinu dana njih dvoje su još uvek zvanično u braku. Dejan je sada svoje pratioce obavestio da je bio na sudu, ali da se još nije razveo, zato što se Dalila nije pojavila na sudu.

Pre polaska u sud, Dejan je snimao svoju majku Biljanu Dragojević koja je bila veoma radosna, jer se nadala da će njen sin uskoro biti razveden - "Keva nikad srećnija nije bila, nije jela skoro godinu dana, čekala je... Hvala Bogu, 21. 12. je razvod, keva pravi supu, meso, vatromet, grmi, pucamo. Niko nije srećniji od keve", pričao je Dejan pre ročišta.

Kako se Dalila nije pojavila, Dragojević je izašao iz suda "praznih ruku", vidno besan i izrevoltiran - "Opet ništa, drugi put, ništa. Ne ovo je prvo ročište, ali drugi put da izlazim iz suda, a da se ništa ne dešava. Ovog puta se ništa ne dešava iz prostog razloga zato što poziv se odbija, ja sam sudiji rekao ovako: 'Postoje četiri adrese na koje može da se pošalje, neka ide na oglasnu tablu'. Kaže ide na oglasnu tablu, stoji 38 dana i smatra se kao da je poziv podignut. Tako da sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Ja kažem sudiji: 'Hvala Bogu živeo ko je izmislio oglasnu tablu'. Godinu i dva meseca čekam da se ovo desi, otelio sam se. Vidimo se opet 14. februara", rekao je Dejan.

Njega je sve vreme vozio brat David, a kada su ušli u automobil i krenuli nazak ka kući, pozvali su Biljanu, koja je bila veoma razočarana kada je shvatila da se Dejan nije razveo.

YouTube/Zadruga Offical/printscreen Dalila i Dejan Dragojević

"Stvarno! Je l' došla? A advokat? Samo ti si bio... I šta sad? I šta će biti 14. ako se opet ne pojavi? Šta to znači", govorila je Biljana u neverici, a Dejan joj je poručio: "Odbili su pozive. Čekamo 14. februar. Biće razvod svakako jer ide na oglasnu tablu". 

Dejan baš nema sreće u ljubavi, te se nedavno našao i u centru skandala kada se njegova devojka Aleksandra Nikolić zbližila s bivšim dečkom Filipom Carem. Čim je video da se među njima nešto "kuva" Dejan ju je odmah javno ostavio, a šuška se da već ima novu devojku.

Instagram/dejan_dragojevic_official_, YouTube/Zadruga Official Dejan Dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!