Zlata Petrović koja s voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, ima sina Jovana na kog je veoma ponosna, zablistala je na snimanju novogodišnjeg programa. Nakon što je njen kolega Era Ojdanić sve ostavio bez teksta u kolima vrednim 80.000 evra, Zlata je raspametila izgledom na pragu sedme decenije.

Pevačica je za ovu priliku odabrala haljinu koja više otkriva nego pokriva, a sve to je ukombinovala sa skupom bundom. U pitanju je uska dugačka šljokicava haljina, sa prorezima na stomaku, zbog čega je go stomak i njeno bujno poprsje bilo u prvom planu.

Za razliku od mnogih njenih koleginica, ona nije podlegla trendu estetskih korekcija, te sem zuba i obrva ništa na sebi nije menjala. Mnogi komentarišu to da pevačica sa godinama izgleda samo još bolje, a ovo njeno izdanje upravo je i dokaz.

Zlata Petrović se svojevremeno zabavljala sa Sašom Popovićem, a nedavno je podržala koleginicu Nedu Ukraden koja je svoju ljubav s nekadašnji vlasnikom Granda opisala u autobiografiji zbog čega se on potresao jer ga je nazvala ženskarošem. Petrovićeva je tada poručila - "Ništa ružno nije radio da bi sakrio, ali nije bio ni svetac da se razumemo... Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio".

Pogledajte Zlatu koja je ukrala svu pažnju na snimanju novogodišnjeg programa:

ATA Images /Antonio Ahel Zlata Petrović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!