Halid Muslimović u svojoj mladsti bio je poznat kao veliki švaler i miljenik žena, a nedavno je sa jednom od svojih ljubavnica završio i na sudu.

U nekoliko navrata komentarisao je i svoju koeginicu Vesnu Zmijanac sa kojom je sada gostovao u emisiji "Amidži šou" i govorio o mnogim aktuelnostima. Takođe, Halid je komentarisao i svoje odnose sa pripadnicama lepšeg pola, te priznao da je kroz njegov život ptošlo mnogo njih.

Halidu je postavljeno pitanje s koliko žena je bio u životu: "Rano sam izgubio tu udicu", nasmejao se Halid na opasku Amidžića. "Ja sam bila sa njim na turnejama, bilo je mnogo. U svakom gradu te čekala poneka", dobacila je Vesna.

"Nisam brojao, bio sam mlad, pomalo i lud, bio sam i popularan, nekad se dešavalo s mojom voljom, nekad bez moje volje, da bude noć popunjena, 300, sto gore-dole". rekao je Muslimović.

YouTube/Glamur TV Happy, MONDO/Vladimir Sukdolak Halid Muslimović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!