Bivša košarkašica Milica Dabović koja je mesecima bila u žiži javnosti zbog zarađivanja od fotografija na nalogu na patformi OnlyFans, priznala je da joj ovaj vid zarade sve lošije ide i da od toga "više nema 'leba", a sada je ponovo počastila fanove koji je prate na Instagramu novim vrelim snimkom u golišavom izdanju.

Milica je u prigušenoj atmosferi u sobi pozirala u tanga jednodelnom kupaćem ispred ogledala, a u prvi plan je istakla svoju zategnutu zadnjicu. Ponosna na svoje telo, poznato je da se rado skida i voli da pokazuje obline, muškarcima je rasplamsala maštu zbog crvenog svetla u sobi...

Instagram/stefanovamama13 Milica Dabović

Iako svaki put privuče ogromnu pažnju, Milica je u vezi sa svojim novim načinom zarade priznala: "Nebitan je biznis, bitan je život. Ja bih svakome preporučila - ako možeš da se skidaš i da širiš noge, ja sam to probala, radi to, ženska, samo napred, ja ću te podržati. Ja sam spremna na sve da zaradim pare. Ne mislim sve, ali korak po korak. Mogu na svoju snagu i svoju pamet da skupim novac da nađem neki plac i da napravim kuću".

Pogledajte snimak:

Instagram/stefanovamama13 Milica Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!