Goca Tržan koja je otkrila najintimne detalje iz svoje spavaće sobe, bila je gošća novogodišnje emisije Sanje Marinković u kojoj je glumac Dušan Kaličanin imao ulogu Deda Mraza. Dušan je ovim potezom nasmejao gledaoce, a neočekivana situacija dogodila se tek kada je u studio ušetala Goca Tržan.

Kako je svako od gostiju imao zadatak da poželi želju od Deda Mraza, Goca je učinila isto, ali na drugačiji način. Ona je Dušanu sela u krilo, počela da mu mazi bradu, a onda ga je pred milionskim auditorijumom poljubila pravo u usta, što je izazvalo haos u studiju.

"Ovo je najbolja učenica u našem razredu", dobacio je Dušan, dok je Goca samo ustala i otišla, a voditeljka Sanja Marinković je u svom stilu dobacila - "Jao, šta se ovo desilo?".

Dušan je od Goce mlađi 11 godina, a dobro je poznato da Goca voli mlađe muškarce, budući da je godinama u srećnom braku sa 14 godina mlađim izabranikom, Radomirom Rašom Novakovićem.

YouTube/ RTV Pink Official /printscreen Goca Tržan Dušan Kaličanin

Goca i Raša važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a dok se zajedno brinu o njenoj ćerki iz prvog braka, ne obustavljaju borbu za potomstvo. Pevačica se više puta podvrgla vantelesnoj oplodnji, a jedan od problema zbog kojih ne može da ostane u drugom stanju jeste insulinska rezistencija, koju je rešila.

Instagram/gocatrzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!